UTL Repository >
ISA - Instituto Superior de Agronomia >
DQAA - Departamento de Quimica Agricola e Ambiental >
DQAA - Artigos de Revistas >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10400.5/4880

Title: Implicações da utilização de bentonites sobre a fracção mineral de vinhos: potássio, sódio, cálcio, alumínio e chumbo. Efeito do pH
Other Titles: Influence of bentonites on mineral composition of wine: potassium, sodium, calcium, aluminium and lead. pH effect
Authors: Catarino, Sofia
Soares, José
Curvelo-Garcia, A.S.
Bruno de Sousa, R.
Keywords: wine
bentonites
pH
Issue Date: 2004
Publisher: INIAP. EVN
Citation: "Ciência e Técnica Vitivinicola". ISSN 0254-0223. 19(1) (2004) 29-45
Peer Reviewed: yes
URI: http://hdl.handle.net/10400.5/4880
ISSN: 0254-0223
Appears in Collections:DQAA - Artigos de Revistas

Files in This Item:

File Description SizeFormat
REP-CTVV-SOUSARB-v19n1a03.pdf906.81 kBAdobe PDFView/Open
Statistics
FacebookTwitterDeliciousLinkedInDiggGoogle BookmarksMySpaceOrkut
Formato BibTex mendeley Endnote Logotipo do DeGóis 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

 
Estamos no RCAAP Governo Português separator Ministério da Educação e Ciência   Fundação para a Ciência e a Tecnologia

Financiado por:

POS_C UE