UTL Repository >
Faculdade de Medicina Veterinária >
Departamento de Produção Animal e Segurança Alimentar >
DPASA - Comunicações em Actas de Conferências >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10400.5/476

Title: Biogenic amines formation on light and dark colour turkey meat stored at 0ºC
Authors: Fraqueza, M.J.
Alfaia, C.M.
Ferreira, M.C.
Barreto, A.S.
Keywords: Biogenic amines
Turkey meat
Spoilage
Colour
Quality
Issue Date: 2007
Publisher: Czech Branch of WPSA
Series/Report no.: p. 233-235, 2007
Description: XVIII European Symposium on the Quality of Poultry Meat. XII European Symposium on the Quality of Eggs and Egg Products.
Simpósio. Praga, República Checa, 2 – 5 Setembro 2007
URI: http://hdl.handle.net/10400.5/476
Appears in Collections:DPASA - Comunicações em Actas de Conferências

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Poster_Biogenetic.pdfBiogenic amines formation on light and dark colour turkey meat stored at 0ºC1.67 MBAdobe PDFView/Open
Statistics
FacebookTwitterDeliciousLinkedInDiggGoogle BookmarksMySpaceOrkut
Formato BibTex mendeley Endnote Logotipo do DeGóis 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

 
Estamos no RCAAP Governo Português separator Ministério da Educação e Ciência   Fundação para a Ciência e a Tecnologia

Financiado por:

POS_C UE