UTL Repository >
ISA - Instituto Superior de Agronomia >
BISA - Biblioteca do Instituto Superior de Agronomia / Library >
BISA - Teses de Doutoramento / Doctoral Thesis >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10400.5/3707

Title: Physicochemical, morphological, functional and structural characterisation of chestnut and acorn starch
Other Titles: Caracterização físico-química, morfológica, funcional e estrutural do amido de castanha, bolota e glande
Authors: Correia, Paula Maria dos Reis
Advisor: Costa, Maria Luísa Beirão da
Keywords: chestnut
acorns
starch
physicochemical properties
structural properties
functional properties
Issue Date: 2010
Publisher: ISA/UTL
Citation: Correia, Paula Maria dos Reis - Physicochemical, morphological, functional and structural characterisation of chestnut and acorn starch. Lisboa: ISA, 2010, 258 p.
Description: Doutoramento em Engenharia Alimentar - Instituto Superior de Agronomia
URI: http://hdl.handle.net/10400.5/3707
Appears in Collections:BISA - Teses de Doutoramento / Doctoral Thesis

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Abstract+ resumo.pdfAbstract e Resumo18.28 kBAdobe PDFView/Open
Tese Doutoramento Paula Correia 2011.pdfTese de Doutoramento4.53 MBAdobe PDFView/Open
Statistics
FacebookTwitterDeliciousLinkedInDiggGoogle BookmarksMySpaceOrkut
Formato BibTex mendeley Endnote Logotipo do DeGóis 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

 
Estamos no RCAAP Governo Português separator Ministério da Educação e Ciência   Fundação para a Ciência e a Tecnologia

Financiado por:

POS_C UE