UTL Repository >

Browsing by Subject yeast

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 7 to 13 of 13
< previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2002Identification of yeasts isolated from wine-related environments and capable of producing 4-ethylphenolMalfeito-Ferreira, Manuel; Loureiro, Virgilio; Dias, L.; Dias, S.; Sancho, T.; Stender, H.; Querol, A.
2011Implementação do referencial IFS (International Food Standard) numa indústria de produção de leveduras para panificação e pastelariaPires, Xavier Alexandre Cabaceira
2008Membrane tension regulates water transport in yeastSoveral, Graça; Madeira, Ana; Loureiro-Dias, Maria C.; Moura, Teresa F.
2011Optimização da produção de açucares por microalgas para a produção de bioetanolPaulo, Vanessa Patrícia Faria
2009Utilização de leveduras na produção de novas bebidas fermentadasOliveira, Pedro Miguel Rodrigues
2008Vinificações comparativas de vinhos tintos em lagar: efeito de inoculação de leveduras e enzimasMartinho, Manuel Maria Bastos de Oliveira
2000Zymological indicators: a new concept applied to the detection of potential spoilage yeast species associated with fruit pulps and concentratesMalfeito-Ferreira, Manuel; Loureiro, Virgilio; Sancho, T.; Gimenez-Jurado, G.
Showing results 7 to 13 of 13
< previous 

 

 
Estamos no RCAAP Governo Português separator Ministério da Educação e Ciência   Fundação para a Ciência e a Tecnologia

Financiado por:

POS_C UE