UTL Repository >

Browsing by Subject volatile compounds

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 4 of 4
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Desenvolvimento de metodologias analíticas para queijos. Estudo de caso: queijos da Beira InteriorMoreira, Cláudia Patrícia Martins
2003Efeito da tecnologia pós-colheita na fracção volátil do flavour a cacau. Estudo de uma fermentação em São Tomé e PríncipeAlmeida, Maria Helena Guimarães
2008Effect of ellagitannins, ellagic acid and volatile compounds from oak wood on the (+)-catechin, procyanidin B1 and malvidin-3-glucoside content in model winesJordão, A.M.; Ricardo-da-Silva, J.M.; Laureano, O.; Mullen, W.; Crozier, A.
2008Effect of ellagitannins, ellagic acid and volatile compounds from oak wood on the (+)-catechin, procyanidin B1 and malvidin-3-glucoside content of model winesJordão, A.M.; Silva, J.M.R.; Laureano, O.; Mullen, W.; Crozier, A.
Showing results 1 to 4 of 4

 

 
Estamos no RCAAP Governo Português separator Ministério da Educação e Ciência   Fundação para a Ciência e a Tecnologia

Financiado por:

POS_C UE