UTL Repository >

Browsing by Author Barreto, A.S.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2007Biogenic amines formation on light and dark colour turkey meat stored at 0ºCFraqueza, M.J.; Alfaia, C.M.; Ferreira, M.C.; Barreto, A.S.
2007Contribuição para a caracterização nutricional de alguns produtos de salsichariaFernandes, M.J.; Fraqueza, M.J.; Ferreira, M.C.; Fernandes, H.; Santos, P.; Barreto, A.S.
2007Deterioracão da carne de peru embalada em aerobiose e em atmosfera modificada sua relação com os teores de azoto básico volátil totalFraqueza, M.J.; Ferreira, M.C.; Barreto, A.S.
2008Growth inhibition of bacterial isolates recovered from two types of Portuguese dry smoked sausages (chouriço)Matos, T.J.S.; Bruno-Soares, A.; Jensen, B.B.; Barreto, A.S.; Hojberg, O.
2006Segurança alimentar: um compromisso da sociedadeBarreto, A.S.
Showing results 1 to 5 of 5

 

 
Estamos no RCAAP Governo Português separator Ministério da Educação e Ciência   Fundação para a Ciência e a Tecnologia

Financiado por:

POS_C UE