UTL Repository >

Browsing by Author Bessa, Rui José Branquinho de

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 3 of 3
Issue DateTitleAuthor(s)
18-Apr-2013Avaliação da eficácia da utilização de Saccharomyces cerevisiae nas performances técnicas de frangos de carneBarros, Marco Paulo Pereira Martins de
31-Dec-2013Feeding strategies to improve fat partitioning and meat quality in pigsMadeira, Marta Sofia Morgado dos Santos
13-Jul-2012Influence of slaughter season, muscle type and gluconeogenesis precursors on intramuscular fat quality of ruminant meatsAssunção, José Miguel Pestana
Showing results 1 to 3 of 3

 

 
Estamos no RCAAP Governo Português separator Ministério da Educação e Ciência   Fundação para a Ciência e a Tecnologia

Financiado por:

POS_C UE