DPASA - Teses de Doutoramento : [22] Página principal da colecção

Browse
Active um alerta nesta colecção para receber notificações por correio electrónico de novos registos RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Items da Coleção (Ordenados por Data de depósito em ordem descendente): 1 até 20 de 22
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
14-Nov-2016Listeria monocytogenes in the ready-to-eat meat-based food chain : characterization and preventive control measures assessmentHenriques, Ana Rita Barroso Cunha de SádoctoralThesisembargoedAccess
9-Mai-2016Enhancing bioactive fatty acids of the meat from lambs reared in intensive systems through nutritional modulationFrancisco, Alexandra Eduarda Amador de OliveiradoctoralThesisembargoedAccess
Nov-2015Efeito de diferentes métodos de confeção no valor nutricional da carne de bovino : estudo experimental nas carnes Barrosã e MertolengaLopes, Anabela FerreiradoctoralThesisopenAccess
23-Mar-2016Growth and development of the Lusitano foal on extensive systemsFradinho, Maria João de Sousa Ferreira MartelodoctoralThesisembargoedAccess
29-Jun-2015Características da adaptação genética da lactopoiese em condições tropicais de exploração do gado bovinoGastal, Daniela WetzeldoctoralThesisopenAccess
Abr-2015Characterization and selection of the Lusitano horse breedVicente, António Pedro AndradedoctoralThesisOpenAccess
17-Dez-2014Estudo da microbiota láctica em leites fermentados artesanalmente consumidos no sul de AngolaEmbaló, Deolinda Paulino CamaradadoctoralThesisopenAccess
Dez-2013Consumers’ willingness to pay for safer, cleaner and animal friendlier beefViegas, Inês FerreiradoctoralThesisopenAccess
Dez-2013Genetic and metabolic regulation of fatty acid deposition in autochthonous bovine breeds with distinct genetic backgroundCosta, Ana Sofia Henriques dadoctoralThesisopenAccess
Dez-2013Feeding strategies to improve fat partitioning and meat quality in pigsMadeira, Marta Sofia Morgado dos SantosdoctoralThesisopenAccess
14-Mai-2012Relationship between Portuguese consumer preferences and textural properties, chemical composition and nutritional value of beefMonteiro, Ana Cristina Saragoça Melgado GonçalvesdoctoralThesisopenAccess
18-Jul-2012Influence of slaughter season, muscle type and gluconeogenesis precursors on intramuscular fat quality of ruminant meatsAssunção, José Miguel PestanadoctoralThesisopenAccess
Nov-2011Rational use of dietary enzymes and lipids to improve broiler performance and meat qualityRibeiro, Teresa Paula CostadoctoralThesisopenAccess
2009Salsicharia tradicional da zona do Pinhal : caracterização e melhoramento da tecnologia de fabrico dos MaranhosSalavessa, João José Sotto MaiordoctoralThesisopenAccess
Dez-2010Hematúria enzoótica bovina : contribuição para o seu estudo etiopatogénicoPinto, Carlos AugustodoctoralThesisopenAccess
26-Nov-2010Microorganisms and dietary factors affecting biohydrogenation and conjugated linoleic acid production in the rumen ecosystemMaia, Margarida Rosa GarcezdoctoralThesisopenAccess
2010Structural and functional insights into the role of Carbohydrate Esterases and Carbohydrate-Binding Modules in plant cell wall hydrolysisCorreia, Marcia Alexandra da SilvadoctoralThesisopenAccess
2010Novel insight into the mechanism of cellulosome assembly and plant cell wall hydrolysis in anaerobic bacteriaPinheiro, Benedita AndradedoctoralThesisopenAccess
2009Effects of genetic selection on the expression and activity of intermediate metabolism regulatory enzymes, muscle structure and testicular function: from the Oryctolagus cuniculus algirus to the Oryctolagus cuniculus cuniculusHarten, Sofia Varela vandoctoralThesisopenAccess
2008Effect of pasture biomass intake on growth performance and meat quality of free-range broilersPonte, Patrícia Isabel Pinheiro dadoctoralThesisopenAccess
Items da Coleção (Ordenados por Data de depósito em ordem descendente): 1 até 20 de 22