Browsing by Subject yeast

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)TypeAccess Type
2011Avaliação da tolerância ao selénio de diferentes espécies de leveduras em ensaios de fermentaçãoAssunção, Mónica Alexandra da SilvamasterThesisrestrictedAccess
2010Bioetanol a partir de hidrolisados lenhocelulósicos simulados. Avaliação preliminar do papel das vias de regulação em Saccharomyces cerevisiaeTorres, Mafalda HonóriomasterThesisrestrictedAccess
2013Caracterização e optimização do teor em manoproteinas dos vinhos: influência na estabilização físico-química e características sensoriaisRodrigues, Ana Maria LopesdoctoralThesisrestrictedAccess
2000Characterisation of yeast flora isolated from an artisanal Portuguese ewe's cheeseMalfeito-Ferreira, Manuel; Loureiro, Virgilio; Pereira-Dias, S.; Potes, M.E.; Marinho, A.articleopenAccess
2013Desenvolvimento de polpas de fruta fermentadasMonteiro, Viviana RibeiromasterThesisrestrictedAccess
2001Development and use of a new medium to detect yeasts of the genera Dekkera/BrettanomycesMalfeito-Ferreira, Manuel; Loureiro, Virgilio; Pereira-da-Silva, S.; Rodrigues, N.; Gonçalves, G.articleopenAccess
2002Identification of yeasts isolated from wine-related environments and capable of producing 4-ethylphenolMalfeito-Ferreira, Manuel; Loureiro, Virgilio; Dias, L.; Dias, S.; Sancho, T.; Stender, H.; Querol, A.articleopenAccess
2011Implementação do referencial IFS (International Food Standard) numa indústria de produção de leveduras para panificação e pastelariaPires, Xavier Alexandre CabaceiramasterThesisopenAccess
2008Membrane tension regulates water transport in yeastSoveral, Graça; Madeira, Ana; Loureiro-Dias, Maria C.; Moura, Teresa F.articleopenAccess
2011Optimização da produção de açucares por microalgas para a produção de bioetanolPaulo, Vanessa Patrícia FariamasterThesisopenAccess
2009Utilização de leveduras na produção de novas bebidas fermentadasOliveira, Pedro Miguel RodriguesmasterThesisopenAccess
2008Vinificações comparativas de vinhos tintos em lagar: efeito de inoculação de leveduras e enzimasMartinho, Manuel Maria Bastos de OliveiramasterThesisrestrictedAccess
2000Zymological indicators: a new concept applied to the detection of potential spoilage yeast species associated with fruit pulps and concentratesMalfeito-Ferreira, Manuel; Loureiro, Virgilio; Sancho, T.; Gimenez-Jurado, G.articleopenAccess